19.07.2012 г., 10:55 ч.

Раздялата 

  Поезия » Любовна
490 0 2

Да тръгнем

в различни посоки:

на север - ти,

аз пък на юг.

И нека

след думи високи

да няма

завръщане тук.

 

И всеки

във своята зона

да търси

и друга любов.

И там да

си диша озона.

За ада

да бъде готов!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??