Jul 19, 2012, 10:55 AM

Раздялата 

  Poetry » Love
454 0 2

Да тръгнем

в различни посоки:

на север - ти,

аз пък на юг.

И нека

след думи високи

да няма

завръщане тук.

 

И всеки

във своята зона

да търси

и друга любов.

И там да

си диша озона.

За ада

да бъде готов!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??