3.07.2010 г., 16:59 ч.

Разголени чувства 

  Поезия » Любовна
1147 0 2

Разголени чувства


Когато искам да съм до тебе

и с поглед да събличам усмивките.

Когато си отива смехът по прозорците

и мълчаливи са думите в нощите.


 

Тогава светлината ще разплаква светулките

и бурите ще търсят пътеки.

Тогава сълзите на света ще събираме

в шепнещи, отронени листи.


 

Когато мъглите превръщат се в песни

и музика докосва комините.

Когато денят събира в просторите

недоизказани думи във нощите...


 

Тогава отново аз ще съм жива

и песенна... Полетяла на воля...

Тогава и бурите ще събирам във къщите,

ще догонвам птици в простора.


 

Тогава отново ще бъда аз слънчева

и шепотна, нежна магия...

Тогава ще докосвам с хляба насъщния

твоята мъжка стихия...


 

Тогава, когато ще бъда аз същата –

нежна, и бурна, и пламенна...

Тогава ще сресвам изгубени мисли

и тебе ще обичам, щом пламък догаря...

 


 

16.06.2010г.

Галина Москова

© Галина Москова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Когато си отива смехът по прозорците

    и мълчаливи са думите в нощите."

    Интересно превъплъщение на лирическата.Оригинално е.

  • "Когато мъглите превръщат се в песни

    и музика докосва комините."

    Това ми хареса най-много!!!Продължавай да пишеш!!!Поздрави!!!
Предложения
: ??:??