9.03.2014 г., 15:59 ч.

Разголване 

  Поезия » Любовна
399 0 0

Какво иска да узнае твоето сърце?

За мен.

За едно сърце, което търси любовта.

Искаш повече да разбереш?

За мен?

За моята душа?

Не мога много да  ти кажа.

Винаги с усмивка се събуждам.

Усмихвам се и когато една жена с поглед ме докосне.

Не мога да не се усмихна.

Това е жена, красива и в душата, и в сърцето.

Има нещо в нея, което моето сърце желае.

И това е Любовта.

Това мога само да ти кажа.

За мен.

За моето сърце.

За моята душа.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??