16.05.2010 г., 14:09 ч.

Разговор 

  Поезия » Любовна
587 0 2

 

 

Ще те обичам винаги такъв,

      какъвто си,

отчайващо жесток и импулсивен;

очите ти ще скрия там,

    при моите очи -

заключвам погледа ти в мен,

  но не бъди наивен...

 

 

Не правя аз това, за да те спра -

   да спра очите ти

да гледат други,

   аз искам да запазя в себе си мига -

Отчаян миг!!! - той времето ни

      ще погуби!

 

 

Нюанс зелено-син в едно с кафяв,

   очи самотни погледите вплели...

Едва ли тука думи ще звучат -

    сърцата и душите думата

 са взели!...

 

 

Единствено любов, но без

    жестока ревност

нас пак ще може да сближи!...

    И само нашата любов

и нищо друго

       такава мъка може да роди!!!

 

 

 

 

 

 

© Ивелина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??