13.09.2020 г., 9:38 ч.

Разговор със Септември 

  Поезия » Друга
381 0 2

Разговор със Септември



Със Септември говорих и той обеща,
да има още слънчеви дни.
Да рисува с лъчите всички листа,
в цвят от дъгата, с различни бои.

И аз му повярвах, макар да е лято,
за топлите дни живея с надежда.
Отлита на юг, петолиние в ято,
към нас есента от хълма поглежда.

Явор Перфанов ©
12.09.2020 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??