Отново любовта...
Идва и те кани
Във приказка
На разходка по вълните
Протяга ти ръка
Размисляш и не вярваш
Колко е прекрасна тя
Но поглеждаш я в очите
И вече оживяваш,
Стъпваш...
Протягаш и приемаш
Нежността
И тръгваш
Понесен от първата вълна
Не поглеждай настрани, назад
Защото може
Всички трудности
Да те погълнат
Във студа и в мрака
Послушай си сърцето
То ще те поведе натам
Където
Винаги ще има утре
И с радост
Ще посрещаш всяка
Изгаряща зора
...Във светлина,
...Във любовта
15.09.2020
© М В Всички права запазени