20 сент. 2020 г., 01:04

Разходка по вълните 

  Поэзия » Любовная, Философская
320 0 0

Отново любовта...
   Идва и те кани
Във приказка
   На разходка по вълните
      Протяга ти ръка
Размисляш и не вярваш
   Колко е прекрасна тя
      Но поглеждаш я в очите
И вече оживяваш,
   Стъпваш...
      Протягаш и приемаш

         Нежността
И тръгваш
   Понесен от първата вълна
Не поглеждай настрани, назад
   Защото може

      Всички трудности

            Да те погълнат
                  Във студа и в мрака
Послушай си сърцето
   То ще те поведе натам
                             Където

        Винаги ще има утре
           И с радост
              Ще посрещаш всяка
Изгаряща зора
    ...Във светлина,
        ...Във любовта

 

 

15.09.2020

© М В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??