23.06.2006 г., 7:17 ч.  

Разковниче 

  Поезия
570 0 2

От тук, до края на света

и от земята до небето,

дели ни само вечността,

разцъфнала в небитието.

 

На длан заложиш ли,

човеко,

живота и смъртта,

скръбта,

оскъдните трошици щастие,

надеждата

и радостта

ще разбереш...


Но, питай се тогава:

- Какво, все пак,

след теб остава?

© Бостан Бостанджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??