23 jun 2006, 7:17  

Разковниче 

  Poesía
571 0 2

От тук, до края на света

и от земята до небето,

дели ни само вечността,

разцъфнала в небитието.

 

На длан заложиш ли,

човеко,

живота и смъртта,

скръбта,

оскъдните трошици щастие,

надеждата

и радостта

ще разбереш...


Но, питай се тогава:

- Какво, все пак,

след теб остава?

© Бостан Бостанджиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??