3.04.2007 г., 13:41 ч.

Razli4en 

  Поезия
671 0 2
***
- Щом не си сянка, а ангел, защо всички бягат от теб?
- Защото гледат с очи, а не със сърце.
- Не на мен тия стари номера.
- И ти си от тях - прозрачен... няма какво да се види отвътре?
- Не... не е така, аз съм различен!!!
- Тогава защо виждам през теб как градът гори?
- Защото аз го запалих...
- Нима!
- Да, защото не ме разбраха.
- А може би ти сам не знаеш какъв си и се смяташ за различен и
не си приел, че те го знаят!
- НЕ! Не аз съм... различен! Така е...

© Владимир Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??