3.11.2007 г., 12:51 ч.

Различен 

  Поезия
624 0 19

 

Дали съм аз различен в този свят?

С криле дарен, единствени от Бог.

Защото с птиците съм устремен, в бяг

надбягвам се с думата – Живот.

 

Вместо отговор:

 

 

Различен?! Да. И повече от туй!

Не спирай да летиш! Мечтай!

С душа на птица ти летиш!

И никога не спирай своя бяг!

 

 

 

Защото тъй противостоиш

на всичко гнило и безлично.

А пламъчетата в очите ти дълбоки

щом видят истинското, отново ще горят!

 

 

 

Неустоим си. Истински, греховен.

Но… не всеки има твоята душа,

която, мислейки, говори

и казва толкова неща.

 

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??