5.03.2011 г., 14:43 ч.

Различен 

  Поезия » Друга
470 0 1

И пиша аз стихове - от мен неразгадани,

за чувства разлъчени... и правя ги цяло...

Събират се в тях гняв, вина и разлъка,

и усещам се от тях разпадната на атоми...

Какво е туй  чувство да бъдеш невинен

и същевременно виновен?

Каква е таз  карма да се 

чувстваш различен?

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??