И пиша аз стихове - от мен неразгадани,
за чувства разлъчени... и правя ги цяло...
Събират се в тях гняв, вина и разлъка,
и усещам се от тях разпадната на атоми...
Какво е туй чувство да бъдеш невинен
и същевременно виновен?
Каква е таз карма да се
чувстваш различен?
© Есфир Асфар All rights reserved.