3.01.2006 г., 16:05 ч.

Различна 

  Поезия
1245 0 2
Различна

Щастие и обич искам да ти дам, но ти от мене бягаш.
Нея гониш, сълзи рониш, а на мене по-прилягаш.

Била като от приказка – красива, нежна, мила.
Нуждаела се тя от твоята закрила.

Гледаш я като икона, цветя, подаръци и носиш.
Тя е поредната кокона, ти любовта и просиш.

Скъпоценен бисер, сияеща звезда, жена различна.
Но не видя ли, мили, че към теб е безразлична?

© Людмила Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??