4.10.2007 г., 20:03 ч.

Различна 

  Поезия
646 0 3
Какво е да си като другите, така и не разбрах.
Аз съм толкова различна, не съм като тях.
Нямам такива маниери, нямам такъв стил,
моята истина е свободата, моят грях е самотата!

Не нося тесни дънки и къси поли,
обичам да слушам Evanescence и това в стила ми личи.
Не съм грубиянка, но момчетата предпочитам
за приятели около мен!

Пуша стабилно, пия като смок, но не се
дрогирам и доста рядко съм "на черешата",
алкохолът в големи дози не ме лови
и събирам разнежените мъжки очи!

Признавам, че съм мъжко момиче,
за момче да плачеш какво е вече не знам,
някога плаках, сега моят любим си е сам!
Мразя да нагрубявам, но съм с голяма уста -
първо думата, после мисълта!

© Любослава Банова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!Браво!Страхотна си!Радвам се да чета твои неща....Пожелавам ти един различен мъж,който да те носи на ръце
  • Харесва ми!
  • Ееееййй,аз съм наи-голямата фенка на Еванесънс и точно като тебе се чувствам различна от останалите,но поради други причини...,както и да е,стихът ти много ми хареса,много си оригинална.Браво!
Предложения
: ??:??