7.12.2007 г., 20:40 ч.

Различна? 

  Поезия » Любовна
970 0 5
Магия ли беше или пък простичка лъжа?
Не зная, но повярвах и изгубих своята душа.
А беше просто и беше лесно да бъдеш някой друг различен от това, което си.
И да гледаш образа в огледалото и да виждаш собствените си лъжи.
Болеше много, кървеше, душата ми на две разбита беше.
А казваха ми "на тебе ти е лесно" и гледаха ме с насмешка.
Очаквайки поредната ми грешка.
А ти чувствал ли си отровата в кръвта си?
Как бавно разяжда плътта ти, как за миг спира дъхът ти?
Как губиш равновесие и падаш надолу към бездънната бездна, която сам си си избрал.
Как летиш надолу към мястото, което сам си избра.

Нима аз избрах това за себе си?
Нима аз бях тази, която сама се тласна в ръцете на смъртта?
Да аз съм тази, която сама се зарина в пепелта.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??