30.01.2011 г., 22:39 ч.

Различни 

  Поезия » Хумористична
937 0 30

 

Не ме води на Бала на мъглите,

не се научих да танцувам зимен валс,

с виелици да си говорим за мечтите,

със урагани – за цвета на житен клас.

 

Ти знаеш, че кръвта ми е гореща,

не ти ли казах, че проходих на жарава,

иди без мен на тази снобска среща,

жар-птица ще съм в Рио на забава.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??