Jan 30, 2011, 10:39 PM

Различни 

  Poetry » Humour
938 0 30

 

Не ме води на Бала на мъглите,

не се научих да танцувам зимен валс,

с виелици да си говорим за мечтите,

със урагани – за цвета на житен клас.

 

Ти знаеш, че кръвта ми е гореща,

не ти ли казах, че проходих на жарава,

иди без мен на тази снобска среща,

жар-птица ще съм в Рио на забава.

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??