13.08.2015 г., 14:52 ч.

Различни 

  Поезия » Любовна
398 0 1

Различни с теб сме 

като слънцето и луната

Но откривам в теб

душата...

 

Сърцето ми жадува

с теб да бъде

И въпреки това 

страшно се страхува...

 

И макар сега

щастлива аз да бъда

Не искам отново

да попадна в заблуда...

 

Различни с теб сме

и винаги ще бъдем...

Но могат ли слънцето и луната

едни без други...

© Светослава Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дали противоположностите се привличат?!?!?
Предложения
: ??:??