23.08.2007 г., 22:49 ч.

Размиха ми се детските години 

  Поезия
697 0 1
Размиха ми се детските години

Събирам зъбките от детство наранено.
(Аз дете да бъда просто не можах).
Скачах на въже. Надскачвах се със времето.
Плитките ми се разплитаха. За страх.

И после се прегънах като мъничко паляче.
През сълзите си, хлипайки, се смях.
Паднах върху плочките, разчупени от скачане.
Разсърдих се на всички. От игра.

И както малките стрелки, рисувани с боички,
размиха ми се детските години.
Пораснах. Ала още не обичам.
Сърдита съм. Сега от минало.

© Камелия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??