20.01.2023 г., 22:58 ч.

Разминах се 

  Поезия » Любовна, Философска
380 0 1

Разминах се с едно момиче, 

разминах се с една жена,

и само моя е вината,

че сбърках златото с калта.

 

Разминах се с една жена,

загледан някъде встрани.

Беше ден...Да беше нощ

поне да гледах към звезда !

 

И само моя е вината,

че сбърках златото с калта ! 

 

Разминах се. С едно момиче.

Разминах се.

С каква жена !

 

 

 

© Стоян Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Когато нещо не се е случило, няма как да знаеш какъв би бил краят. Никога не съжалявай за неслучилото се!
    Интересен стих!
Предложения
: ??:??