10.09.2007 г., 10:50 ч.

Разминаване 

  Поезия
438 0 2
Късно е да нахлуваш в живота ми.
С много, много обич е моето сърце!
А аз... като бисер в черупката си,
хванала съм живота... в ръце!

Късно е да ме упрекваш и браниш.
Повече, повече обич има в една шега!
А аз... като измислица от Рая,
по-истинска... отколкото кладенец с вода!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??