10 sept 2007, 10:50

Разминаване 

  Poesía
439 0 2
Късно е да нахлуваш в живота ми.
С много, много обич е моето сърце!
А аз... като бисер в черупката си,
хванала съм живота... в ръце!

Късно е да ме упрекваш и браниш.
Повече, повече обич има в една шега!
А аз... като измислица от Рая,
по-истинска... отколкото кладенец с вода!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??