16.04.2024 г., 8:43 ч.

Размисли 

  Поезия » Любовна
45 0 1

Най-голямата любов е 

тази, дето само с мисъл пали

твоя плам.

Времето без нея спира,

а със нея скоростно тече.

И любов е, и всемира...

и избава няма 

доживот...

И блажен си и не си,

и съдба е и е болка,

болката отляво ...

болка е до гроб.

© Без име Анонимна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??