Apr 16, 2024, 8:43 AM

Размисли 

  Poetry » Love
119 0 1

Най-голямата любов е 

тази, дето само с мисъл пали

твоя плам.

Времето без нея спира,

а със нея скоростно тече.

И любов е, и всемира...

и избава няма 

доживот...

И блажен си и не си,

и съдба е и е болка,

болката отляво ...

болка е до гроб.

© Без име Анонимна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??