Най-голямата любов е
тази, дето само с мисъл пали
твоя плам.
Времето без нея спира,
а със нея скоростно тече.
И любов е, и всемира...
и избава няма
доживот...
И блажен си и не си,
и съдба е и е болка,
болката отляво ...
болка е до гроб.
© Без име Анонимна Todos los derechos reservados