28.03.2013 г., 22:00 ч.

Размисли в тъмното 

  Поезия » Любовна
566 0 1

 

 

Разбрах:

Ти идваш от планета друга.

Говориш прозаично

и мислите ни са различни -

рискувам да съм ти съпруга...

 

Дори не знаеш, що е туй Любов...

Да гледат двама във една посока,

за другия да си готов

да найдеш ти пътеката широка.

 

Приемаш всичко като скука

и търсиш само топло одеало.

Светът ти е далеч от тука,

не търсиш топлина от мойто тяло...

 

И за какво,

по дяволите, те обикнах?

Нали едничко за това - 

със твойто дишане да свикна

и да се слеят моята и твоята душа...

 

Далече е Венера - далече е от Марс,

а аз и ти изглеждаме като пореден фарс.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??