22.01.2008 г., 22:16 ч.

Размисъл 

  Поезия
881 0 9

РАЗМИСЪЛ

Имаше пролет -

млада, доверчива,

ухаеща на нежност,

на мечти.

И едно лято -

знойно, но красиво.

Изпълнено със

истини добри.

Сега е есен -

тежко натежала

от трудна обич,

рани и сълзи.

А идва зима -

бяла побеляла.

Тя дар-раздяла,

носи ни... уви!

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??