Jan 22, 2008, 10:16 PM

Размисъл 

  Poetry
887 0 9

РАЗМИСЪЛ

Имаше пролет -

млада, доверчива,

ухаеща на нежност,

на мечти.

И едно лято -

знойно, но красиво.

Изпълнено със

истини добри.

Сега е есен -

тежко натежала

от трудна обич,

рани и сълзи.

А идва зима -

бяла побеляла.

Тя дар-раздяла,

носи ни... уви!

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??