20.12.2012 г., 17:54 ч.

Разнеси ме навред 

  Поезия » Друга
566 0 0

Разнеси ме навред.
Разпръсквай ме по целия свят.
Разказвай им истории, превърнати в легенди
за природните стихии, пречупени през 
нежността ми.
Кажи им, че няма бедствия, а само стихии,
раждащи Новото начало - 
то отваря очите и сетивата.
Водата в кристал превръща се,
Храната придобива благодарствен вкус,
Любовта ни започва да лекува.
Огънят за топлина на дом е бил създаден -
край него всичко се сплотява.
Въздухът за умиротворение е тук,
Водата - за пречистване на Душата, а
Земята е само плоскост - огледало
за нашето творчество.
Разпръсквай ме и нека в всеки се наместя,
нов пулс и трепет да създам.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??