16.06.2009 г., 21:34 ч.

Разочарован 

  Поезия » Любовна
670 0 0

Сълза от сутрешна роса,
листо от роза е изпила,
клише досадно е любовта,
ако гнила семка е посадила.

Нова, пурпурна зора,
лице в морето е измила,
горчи от сладките л****,
когато твоята уста ги е изпила.

Слънчев лъч игриво ми намига,
плясък от крила, чайката танцува,
нещо в стомаха бавно се надига,
плача без сълзи, съзнанието негодува.

Красиво нещо е любовта, 
когато прави те щастлив,
боли ужасно след това,
когато си отново сам, сълзлив.

© Никой Нищо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??