9.03.2010 г., 23:31 ч.

Разочарование 

  Поезия » Друга
1319 0 2

                   Разочарование

 

Разочарование дълбоко изпитвам аз,

никой не е приятел в този труден час,

чувствам се като пристанище без лодка,

успокоение ми е само безполезна водка.

 

Но водка вече няма

и аз не съм пияна.

"Приятелките" бивши хвърлиха я вече

и погребах приятелството ни далече.

 

Много малко хора подкрепиха ме сега

и тях вечно ще ги пазя от беда,

но за другите не ме интересува,

моето достойнство не ще боледува.

 

И не, аз няма да плача,

от болка няма да се влача,

защото имам подкрепа силна до мен,

която ще ме крепи всеки Божи ден.

© Ивчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??