Разочарование
Разочарование дълбоко изпитвам аз,
никой не е приятел в този труден час,
чувствам се като пристанище без лодка,
успокоение ми е само безполезна водка.
Но водка вече няма
и аз не съм пияна.
"Приятелките" бивши хвърлиха я вече
и погребах приятелството ни далече.
Много малко хора подкрепиха ме сега
и тях вечно ще ги пазя от беда,
но за другите не ме интересува,
моето достойнство не ще боледува.
И не, аз няма да плача,
от болка няма да се влача,
защото имам подкрепа силна до мен,
която ще ме крепи всеки Божи ден.
© Ивчето All rights reserved.