13.07.2009 г., 10:46 ч.

Разплакан дъжд 

  Поезия » Друга
3687 2 50

 

   Разплакан дъжд

  

                                 на мама


Когато ме изпращаш...

все вали...

И капките са жълти.

Като восък.

Понякога приличат

на сълзи,

отронени

от погледа ти кротък.

Когато си отивам,

е мъгливо.

И стъпките се губят

по паважа.

След мен пространството

е сиво.

А въздухът е лепкав.

Влажен.

Раздялата е трудна.

Всеки път.

Макар че се завръщам.

Неусетно.

Назад ме дърпа

с тънка връв

 

дъждът,

разплакал се...

за мене...

 


06.07.2009 г.



                          клип, Разплакан дъжд




© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??