Разплата®
Играеш на дребно - лъжеш и мамиш,
разбиваш без милост човешки сърца!
Нямаш съвест, нямаш задръжки,
знам, че нямаш човешка душа!
Разплакваш очите, изтръгваш душите
под маска на ангел, с нежни ръце!
Дяволски чувства в тебе са скрити,
ти нямаш душа, ти нямаш сърце!
Вземаш всичко, после го хвърляш!
Тръгваш смело отново на път!
Нямаш мисли, нямаш и чувства,
всичко за тебе е похот и плът!
Купуваш любов, продаваш душата,
от дявола станал си много по-лош!
Играеш на дребно, но знай, че Съдбата
отдавна те дебне, извадила нож!
Разплата ще иска за твоите грешки,
за всяко разбито човешко сърце!
Готви се за среща с нея по мъжки,
защото ще бъде с познато лице!
14.08.07
© Мариана Всички права запазени