Jun 12, 2009, 10:32 AM

Разплата 

  Poetry » Love
823 0 17

Разплата®


Играеш на дребно - лъжеш и мамиш,
разбиваш без милост човешки сърца!
Нямаш съвест, нямаш задръжки,
знам, че нямаш човешка душа!

Разплакваш очите, изтръгваш душите
под маска на ангел, с нежни ръце!
Дяволски чувства в тебе са скрити,

ти нямаш душа, ти нямаш сърце!

Вземаш всичко, после го хвърляш!
Тръгваш смело отново на път!
Нямаш мисли, нямаш и чувства,
всичко за тебе  е похот и плът!

Купуваш любов, продаваш душата,

от дявола станал си много по-лош!
Играеш на дребно, но знай, че  Съдбата
отдавна те дебне, извадила нож!

Разплата ще иска за твоите грешки,
за всяко разбито човешко сърце!
Готви се за среща с нея по мъжки,
защото ще  бъде с познато  лице!


14.08.07

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??