17.08.2008 г., 0:01 ч.

Реална любов 

  Поезия » Любовна
1071 0 3
Вечер, когато заспивам,
мечтая за твоите черни коси.
Нощем, когато сънувам,
сънувам аз твоите черни очи.
Денем, когато замислен стоя
и за твоите устни изгарям,
ми идва с душата на ум да крещя,
но твоето име на глас пак повтарям.
Къде си? - това е въпросът най-важен.
Къде любовта е? - останала в погледа влажен.
Нима ме отрече, аз, тъй мил и нежен.
Нима на мен гледаш с поглед небрежен.
Защо нарани ме с думи тъй тежки.
Защо не прости всички сторени грешки.
Защо? - нима е толкова трудно.
Нима подчиняваш се на бремето студно.
Нима...?!?
Ти прекрасна и дръзка дори.
За теб се борих ли, борих,
но без сили останах, уви.
Теб обичах и в жар и във студ.
И ти обичаш, но не мен, а друг.
Сълза невинна по лицето се стича.
Сърце тъгува, но любовта пак отрича.
А аз не спирам, боря се, боря...
За теб, разбери, каквото мога, ще сторя.
На колене бих застанал, за да се моля.
Но всичко оставям на твоята воля.
И нека пламъкът малък в пожар да порасне.
Тогава той дълго не ще да угасне.
Не би ми стигнало нашето слово любовта да опиша.
Момчето влюбено страстно започна да диша.
Любов наричат лъжата и болката силна.
Любов, това е гняв и радост обилна.
Но едно е, което надеждата в мене държи.
Това е обич, това си ти.
Обичам силно, но и силно боли.
Обичам теб, никой друг, разбери.
Обичам... това достатъчно за мен е, знай.
Обичам, но на тази любов слагам край.

© Д------ Д------- Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • поздрави :* много е добро 6+
  • Всъщност момиче няма.Просто пиша за такива неща.
  • Браво!!!Страхотно е!!!Наистина ужасно много ме трогна и разчувства твоята поема!!!Друга ще се появи!Не тъжи!На света има много,които ще те оценят!Това момиче губи.Никой друг!!!Поздрав!
Предложения
: ??:??