2.03.2008 г., 17:43 ч.

Реалната фантазия 

  Поезия » Любовна
514 0 3
На инат на себе си се смееш
и забравяш що е грях.
Опитваш се с усмивка мъката да надживееш
за да на потънеш в тъмен страх.
Вървиш напред, а гледаш все назад
и отчайващо със себе си спориш.
Опитваш да избягаш от целия свят,
но на едно и също място все стоиш.
Това, което вътре в теб гори,
само ти го чувстваш.
Искаш с някой да го споделиш
и напред да продължиш.
И продължаваш все така,
докато пред себе си признаеш,
че смисълът на живота е любовта,
а смисълът на любовта е да мечтаеш...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??