14.03.2009 г., 14:26 ч.

Реалност... 

  Поезия » Философска
790 0 2

 

Започвам да пиша за омразата във този свят,

започвам да пиша за болката във този ад.

Животът ме мрази и аз мразя живота,

предизвикателства приемам с охота,

любовта е игра, а играта - любов,

животът война, а войната - живот,

властта е сила, силата е пари,

всички идеали са потъпкани.

 

I HATE EVERYTHING - това е моят девиз,

проблемите обичам да извиквам на бис,

обичам да мечтая - мечтите правят ме свободен -

FREEDOM FOREVER - макар светът да е поробен.

THE PEOPLE CAN'T FLY BUT ONE DAY I WILL -

не само с песимизъм своя свят съм заредил.

В този живот мнго битки съм спечелил,

но също така твърде много съм загубил...

© Веселин Наумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Веселине -браво!!! Относно английските фрази мога да ти кажа SO DO I!
    Много ми хареса - зареждащо е!!!
  • приложи превод на английските фрази.
Предложения
: ??:??