Въртях се... лутах се...
исках да погледна нещата от друг ъгъл,
от такъв, от който всичко да изглежда по-добро,
по-красиво и по-смислено,
но накрая осъзнах,
че Земята е кръгла и няма ъгли,
освен тези,
които ние сами творим.. :)
© Петя Миткова Всички права запазени