3 апр. 2013 г., 14:19

Реалност 

  Поэзия
596 0 3

Въртях се... лутах се...

исках да погледна нещата от друг ъгъл,

от такъв, от който всичко да изглежда по-добро,

по-красиво и по-смислено,

но накрая осъзнах,

че Земята е кръгла и няма ъгли,

освен тези,

които ние сами творим.. :)

© Петя Миткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??