Apr 3, 2013, 2:19 PM

Реалност 

  Poetry
595 0 3

Въртях се... лутах се...

исках да погледна нещата от друг ъгъл,

от такъв, от който всичко да изглежда по-добро,

по-красиво и по-смислено,

но накрая осъзнах,

че Земята е кръгла и няма ъгли,

освен тези,

които ние сами творим.. :)

© Петя Миткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??