29.07.2022 г., 9:19 ч.

Ребека 

  Поезия » Философска
257 0 0

Остави истината да излезе наяве,

да бъде по-скоро постижима,

да бъде Монблан в пощенска кутия

и тънък звук от песен неизпята,

да бъде най-любим ден от годината,

да бъде мечтан изгрев отвъд океана.

 

Остави смъртта да бъде необорима,

да бъде неизбежна и каквато си иска,

нека се среща с твоите предатели,

нека си бъде със съмнителна издръжка,

нека кънти нарочно в кепенците,

и да те мисли за неин часовой. 

 

А ти бъди противоречие със скелет и ребра!

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??