1.08.2022 г., 8:50 ч.

Референдумът 

  Поезия
237 0 0

В Швейцария референдум направиха

дори за рогата на кравите.

А ний кога ще запитаме Властите:

"Докога ще ни слагат рога

и ще носим Орисията си на

                                        рогоносци?"

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??