1 ago 2022, 8:50

Референдумът 

  Poesía
251 0 0

В Швейцария референдум направиха

дори за рогата на кравите.

А ний кога ще запитаме Властите:

"Докога ще ни слагат рога

и ще носим Орисията си на

                                        рогоносци?"

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??