Aug 1, 2022, 8:50 AM

Референдумът 

  Poetry
250 0 0

В Швейцария референдум направиха

дори за рогата на кравите.

А ний кога ще запитаме Властите:

"Докога ще ни слагат рога

и ще носим Орисията си на

                                        рогоносци?"

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??