РЕКА ЖЕЛАНИЕ
Жадна съм за твоите ръце.
Понася ме река желание,
потъвам във море от страст.
Отново съм скандално млада аз.
Връщаш ме на пясъка в Несебър
и същата вълна
отмива чувството ми за вина.
Усещам кожата си мека
като коприна в твоите ръце
и страшно искам да замина
далеч във твоето сърце.
Остави ме да потъна в теб!
© Илиана Петрова Всички права запазени