Feb 4, 2009, 12:07 PM

Река желание 

  Poetry » Love
605 0 2




РЕКА ЖЕЛАНИЕ

 

 

Жадна съм за твоите ръце.

Понася ме река желание,

потъвам  във море от страст.

Отново съм скандално млада аз.

Връщаш ме на пясъка в Несебър

и същата вълна

отмива чувството ми за вина.

Усещам кожата си мека

като коприна в твоите ръце

и страшно искам да замина

далеч във твоето сърце.

Остави ме да потъна в теб!

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??