9.05.2018 г., 9:51 ч.

Реклама 

  Поезия
670 3 0

Сив фон и оранжев кръг

В кръга съм аз

Таргета сте всички вие,

Но ще стигна ли до вас?

Рекламата е пусната

В един два вечерта

Въпреки че не спи аудиторията

Цари мъртвешка тишина

И минава по график рекламата,

Но реакция няма

Все още тиха е нощта

И падате в бездънна яма

А аз крещя ли, крещя,

Вече таргета е света...

 

© Proletina Palova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??